Čenta

Čenta
Print Friendly, PDF & Email

Kao što sam i najavila, napravila sam malu rekonstrukciju bloga. Od sada ćete na mom webu moći pronaći postove u tri kategorije: BAKE, TASTE i SHARE. Odlučila sam proširiti blog u smislu da postovi ne budu samo recepti nego da se na BakeTasteShare blogu može pronaći i puno više. Kategorije su osmišljene tako da se u BAKE nalaze svi dosadašnji recepti, a i pojavljivat će se i novi. Kategorija TASTE je za sada prazna, ali ćete uskoro u njoj pronaći recenzije raznih restorana, slastičarni i ostalog što preporučam da probate. SHARE možemo nazvati i kategorija ostalo. Tu će se nalaziti razni tips and tricks, suradnje, destinacije i sve ostalo što želim podijeliti s vama.

Nadam se da će ovaj koncept zaživjeti i svidjeti vam se jer sam ja jako entuzijastična oko novih postova.

Jedan od njih je upravo ovaj. Ovo nije prva suradnja, ali je ovo prvi službeni post o nekoj suradnji. Često ljudi suradnje doživljavaju kao nešto negativno, ali ja nisam jedna od tih. Za mene je svaka nova suradnja novo iskustvo. Kako moja tako i od drugih koje pratim, volim vidjeti što se novo nudi i kako se uklapa u svakodnevni život. Tako ću se i ja potruditi prikazati vam kako se Čenta lončići uklapaju u moj svakodnevni život.

Osim što su za mene pripremile personalizirane lončiće u nove tri kategorije, poslale su mi i fantastičnu personaliziranu pregaču koja je napravljena od 100% organskog pamuka i proizvedena u Hrvatskoj. Kažu da su dizajnirale boršice kakvu su i meni poslale s idejom da se na simpatičan način u nama pobude dijete koje se ostalo igrati kod babe na selu, da se prisjetimo djetinjstva i prekrasnih trenutaka.

Što se mene tiče ovi predivni lončići dovoljni su za povratak u djetinjstvo.

Osmislite svoj dizajn, prepustite ideju njima ili jednostavno provjerite njihovu ponudu. U bogatoj ponudi simpatičnih dizajna na nedostaje, svako može pronaći nešto za sebe. Ako ste u potrazi za originalnim poklonom također ste na pravom mjestu.

Više fotki ovih predivnih personaliziranih lončića potražite na @baketasteshare, a ostatak ponude pogledajte na @centasisters. 🙂